Юлиян Инджов: Напролет започваме "Армията"

ЦСКА-София ще стартира дейностите по изграждането на нов стадион напролет. Това обяви един от собствениците на клуба Юлиян Инджов пред "Тема Спорт". Строителният предприемач заяви:

"Трябва да изготвим работен проект за стадиона, после да го внесем за одобрение и едва след като има зелена светлина, ще получим разрешително за строеж. Това във времето няма как да стане по-рано от пролетта. Става въпрос за чисто технологични срокове, които трябва да се спазят, няма как да се избяга от тях. Ще минат поне пет-шест месеца, докато получим разрешително за строеж. И това, при положение, че абсолютно всичко е изрядно и няма никакви забележки, каза Инджов.

"Ще представим проекта за реконструкция, ще го видите. Оставете на нас да дръпнем завесите. Засега индикациите, които получаваме, са добри. Дано и занапред е по този начин", допълни Инджов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти