Приключва ли сагата? ЦСКА 1948 и ЦСКА няма да стопират ЦСКА-София, “Ред енимълс” решава

Приключва ли сагата? ЦСКА 1948 и ЦСКА няма да стопират ЦСКА-София, “Ред енимълс” решава

ЦСКА и ЦСКА 1948 няма да стопират ЦСКА-София да придобие активите и емблемата на фалиралото армейско дружество, разбра Sportal.bg.

Припомняме, че на 30 септември 2019 г. СГС възложи върху “Ред Енимълс” собствеността върху имуществените права като цяло, съставляващи масата на несъстоятелността на ПФК ЦСКА АД.

Постановлението подлежеше на обжалване от участвалите в търга и от длъжника.

Т.е. постановлението на съда можеше да се обжалва от свързаните с ЦСКА 1948 две фирми, които участваха в търга, Дора Милева и фирмата “Ред Енимълс”, която спечели търга за активите и емблемата на ЦСКА с предложените 8 млн. лева.

От ЦСКА 1948 заявиха пред Sportal.bg, че нито са обжалвали, нито имат намерение да обжалват постановлението на СГС. Същото се отнася и за синдик Дора Милева - представляваща фалиралото дружество.

Ако и “Ред Енимълс” не обжалва, то значи, че до няколко дни сагата с активите и емблемата на ЦСКА ще приключи и те ще отидат в ръцете на приближената до Гриша Ганчев Искра Григорова. Именно тя се води собственик на победителя в търга - “Ред енимълс”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти