Спортният директор на ЦСКА-София на престижна конференция в Мадрид

Спортният директор на ЦСКА-София на престижна конференция в Мадрид
Джарета: Нямаме яснота как ще процедираме с Джеси и Чорбаджийски
Джарета: Нямаме яснота как ще процедираме с Джеси и Чорбаджийски

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета посети престижна конференция в Мадрид на 11 и 12 ноември. Италианецът е бил там по индивидуална покана. Събитието в испанската столица е било посветено на софтуерната програма TransferRoom. Тя позволява на клубовете да водят директна комуникация помежду си при трансфери. В базата данни на програмата са публикувани данните на стотици футболисти, включително информация като тяхната заплата и трансферна сума.

Продуктът се използва от спортни директори, мениджъри и скаути в цял свят. На събитието са били поканени 170 души от 140 клуба, базирани в 31 държави, пише "Тема спорт".

Джарета бе единственият представител на български тим. Най-много бяха пратениците от Англия - 31 и Испания -17. Сред представените клубове бяха Атлетико Мадрид, Валенсия, Севиля, Виляреал, Евертън, Уулвърхамптън, Лийдс и Кристъл Палас. Идеята на TransferRoom е да ограничи влиянието на футболните агенти върху сделките и да концентрира разговорите директно между клубовете.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти