Маркиньос ще помага за селекцията на "армейците"

Маркиньос ще помага за селекцията на "армейците"

Бившият халф на ЦСКА Маркиньос разкри, че предстои да открие мениджърска агенция в България. Така той се надява да помогне на любимия си клуб в откриването на актуални таланти от родната си Бразилия, както и на други клубове у нас.

„Започвам един проект, който бях замислил още преди да си тръгна от България. Сега дойдох да го стартирам. Проектът е свързан с футбол, ще отварям мениджърска агенция в България. Ще работя не само с ЦСКА, но и с други отбори в страната, за да мога да помогна на себе си и на българския футбол. Имам контакти в Бразилия и следя няколко футболисти. От утре започвам преговори с отборите и който има нужда, аз мога да помогна", заяви бившият футболист пред "Канал 3".
 
Маркиньос все още е вторият чужденец с най-много мачове за ЦСКА, след Ибрахима Гай. Бразилецът има 115 мача с червената фланелка. От актуалните легионери в тима най-близо до него е Рубен Пинто, но той има само 96 срещи за „червените".
 
Маркиньос иска да тръгне по стъпкита на Джери Перейра, който бе сред първите бразилци, играли у нас, а след това направи успешна кариера и на мениджър и доведе много южноамерикански играчи в България.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти