Гълъбов: Вижда се, че отборът играе добре, вкарваме по 3-4, ние сме ЦСКА и нямам претенции за съперник (видео)

Защитникът на ЦСКА-София Пламен Гълъбов обяви, че червените играят добре под ръководството на Милош Крушчич и това се виждало по резултатите.

“Като цяло бяхме подготвени за тежък двубой, имайки предвид, че Арда играе на собствен стадион. Поздравления за представянето на Арда. Едва ли сме се върнали умишлено в защита. Те излязоха агресивни, ние се опитахме да им отговорим. Радвам се, че реализирахме още с първата си ситуация и запазихме преднитата до края.

Създаваме положения. Само последният мач в първенството не отбелязахме гол. Иначе вкарваме по 3-4. Днес реализирахме с единственото си положение и се радвам, че победихме.

Както са казали - нападението печели мачовете, защитата печели първенството.

Нямам претенции за следващ съперник. Ние сме ЦСКА - излизаме и играем.

Не мога да коментирам дали Крушчич трябва да остане. Вижда се, че отборът играе добре, колективът е добър, няма деление на групички. Вижда се на терена, че щом има резултати, нещата вървят по правилния път”, заяви Гълъбов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти