Пиргов се пазари за още пари с Ботев (Пд)

Пиргов се пазари за още пари с Ботев (Пд)
Ботев (Пд) подписа договори с трима юноши
Ботев (Пд) подписа договори с трима юноши

Димитър Пиргов настоява за по-голямо увеличение на заплатата, за да подпише нов договор с Ботев (Пловдив). Защитникът е в групата на футболистите, с които клубът иска да се обвърже за по-дълго, но агентът му Милко Бански на този етап не може да постигне споразумение с Асен Караславов. Причината е, че 30-годишният играч, чийто връх в кариерата бе престоят в Левски, настоява за по-добри финансови условия, предвиждайки, че няма да има още много шансове за по-сериозно заработване. Няма да е изненада, ако в крайна сметка не се стигне до споразумение и Пиргов напусне през лятото като свободен агент.
“Жълто-черните” вече утвърдиха Кристиан Димитров, а Ферарио Спасов все по-смело налага и младия Станислав Работов. В клуба е и Костадин Ничев, чийто договор също изтича през лятото и на този етап не е коментирано неговото удължаване.

Караславов държи по-бързо да уреди въпроса с преподписването. Той вече парафира нови споразумения с Лъчезар Балтанов, Александър Тонев и тримата юноши - Работов, Стоименов и Димитър Тонев.

“Меридиан Мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти