Митов: Вутов и Буш ще са на линия за Сутиеска, Русев гарантира за нови играчи (видео)

Митов: Вутов и Буш ще са на линия за Сутиеска, Русев гарантира за нови играчи (видео)

Старши треньорът на Левски Николай Митов за пореден път намекна за тежката ситуация, в която се намира, след като тимът бе напуснат от двамата играчи, около които се смяташе, че трябва да бъде изграден новият облик на тима - Божидар Краев и Мехди Бурабия. След победата с 1:0 над Радник (Сурдулица) специалистът призна, че има уверението на собственика Спас Русев, че част от парите, получени от продажбата на Краев и Бурабия, ще бъдат инвестирани в нови попълнения.

“Днес бяхме по-свежи от миналата контрола. Имаме седмица още върху какво да работим. През цялата година ще бъде така - ще се стремим да подобряваме играта си. При всички положения срещу Сутиеска ще бъдем и по-свежи, и по-добри. Очаквам противникът да играе по-затворени при гостуването си на “Герена”, коментира Митов.
 Левски - Радник(Сурдулица) “Буш и Вутов ще бъдат готови за първия мач в Лига Европа. Не знам на колко процента, но ще бъдат в групата, а може би дори и на терена. Предвид последните събития бях принуден да опитам нова схема на игра. Няма човек, който повече от мен да иска да бъде взет нов играч. Преди два дни разговарях със Спас Русев. Имам уверението, че ще бъдат привлечени футболисти. Това обаче трябва да се случи колкото се може по-бързо”, каза още наставникът на Левски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти