Гаджев отговори на големия въпрос: завръща ли се в Левски? (видео)

Гаджев отговори на големия въпрос: завръща ли се в Левски? (видео)

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев няма да се връща за пореден път на “Герена”. Поне за момента. Това призна самият полузащитник пред колегите от “Канал 3”. Доскорошният национал на България за последно бе част от третодивизионния английски Ковънтри Сити. Гаджев обаче изпрати най-слабия сезон в своята кариера, след като записа само шест мача тази пролет във всички кампании, изпадна в четвърта английска дивизия, а впоследствие бе и освободен от “Рикох Арена”.

“Не съм влизал в контакт с ръководството на Левски, нито то е влизало в контакт с мен. Поне до този момент. Всичко останало са просто спекулации. Не знам откъде излизат. Принципно бях решил да запазя мълчание, въпреки че много хора се интересуват какво е моето бъдеще. Нямам планове в момента. Правя това уточнение единствено от уважение към феновете на Левски, тъй като те искат да знаят каква е истината. Пожелавам успех на отбора в Лига Европа и шампионата”, заяви Гаджев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти