Русев и Обертан се разбраха, Левски представя бившия "червен дявол" утре

Русев и Обертан се разбраха, Левски представя бившия "червен дявол" утре

Часове преди ключовия реванш с Хайдук (Сплит) от втория квалификационен кръг на Лига Европа отборът на Левски се договори с бившия футболист на Манчестър Юнайтед Габриел Обертан.

Според информация на колегите от “Дарик” французинът е уточнил всички детайли по договора си със собственика на “сините” Спас Русев и е преминал успешно медицинските прегледи. Очаква се утре ръководството на 26-кратния шампион на България да обяви официално привличането на юношата на Бордо.

За благоприятното развитие на преговорите сериозно влияние са оказали положителните оценки за ситуацията на “Герена” от новото попълнение Жорди Гомес, както и на един от любимците на Сектор “Б” и сънародник на Обертан - Седрик Бардон. Бившият ас на “сините” е убедил Габриел в телефонен разговор, че клубът е сериозен, а животът в София ще допадне на него и семейството му.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти