Буш: Не се справихме добре, феновете ни липсваха

Буш: Не се справихме добре, феновете ни липсваха

Новият нападател на Левски Сержиу Буш откри головата си сметка със синята фланелка, но не бе щастлив от попадението, което реализира, тъй като 26-кратният шампион на България се сбогува с участието си в Лига Европа след загуба с 1:2 като домакин на Хайдук (Сплит). Румънският голмайстор призна, че “сините” не са били на висота, както и че отсъствието на феновете се е отразило негативно на играчите.

“Искахме да играем по-добре, но както сами видяхте, не се справихме и загубихме. Не знам защо загубихме. Трябваше да играем по-добре. Феновете ни липсваха много. С тяхното присъствие тук щеше да бъде много по-различно и може би щяхме да успеем да отстраним Хайдук”, коментира румънският нападател.
Левски - Хайдук (Сплит) “Хубаво е, че вкарах, но в крайна сметка няма как да съм радостен, след като сме отпаднали. Сега се връщаме към тренировките и започваме да мислим единствено за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив). Искаме да спечелим първенството, но трябва да внимаваме и да правим постепенно крачка след крачка към голямата цел”, допълни още Буш.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти