Митрев: Тежко ни е, очаквахме да продължим (видео)

Митрев: Тежко ни е, очаквахме да продължим (видео)

Вратарят и капитан на Левски Божидар Митрев бе крайно разочарован след втората поредна загуба на "сините" от Хайдук (Сплит) и последвалото отпадане от Лига Европа. Юношата на 26-кратния шампион на България призна, че липсата на феновете е оказала негативно влияние върху представянето на тима.

"Много сме разочаровани всички. Тежко ни е. Очаквахме да продължим. Много наши грешки. Нещо се пречупи в нас точно тогава, когато трябваше да бъдем спокойни - след като реализирахме първи гол. Вдигаме главите и мислим за неделя", коментира вратарят.
Левски - Хайдук (Сплит) "Какво значение има колко положения съм спасил, след като отпаднахме. Щом не успяхме да победим Хайдук в два мача, значи заслужено не продължаваме напред. Ако имахме тяхната подкрепа зад гърба си, със сигурност крайният резултат щеше да е различен. Този мач обаче е минало. Вече трябва да мислим за Локомотив (Пловдив)", каза още Митрев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти