Треньорът на хърватите засипа с похвали Левски, но призна: По-добри сме!

Треньорът на хърватите засипа с похвали Левски, но призна: По-добри сме!

Старши треньорът на Хайдук (Сплит) Жоан Карийо демонстрира европейско поведение и засипа с похвали Левски минути след като неговите момчета отстраниха “сините” от Лига Европа. Испанският специалист за пореден път изрази категоричното мнение, че неговият тим е по-добър и напълно заслужено продължава напред във втория по сила европейски клубен турнир.

“Мисля, че преди всичко трябва да похваля съперника. Левски е много добър отбор, но ние бяхме тези, които контролирахме мача. Домакините вкараха първи гол и за нас стана много трудно. Ние обаче реагирахме добре и успяхме да отговорим подобаващо. В Хърватия не успяхме да създадем толкова положения, колкото имахме днес”, сподели след успеха испанецът.
Левски - Хайдук (Сплит) “Не ни беше приятно да играем пред празни трибуни. Това никога не е добре. Никой не печели. Много от футболистите на Левски са добри, просто имат нужда от повече време, за да се стиковат. Жорди Гомес го познавам отлично, той е истинска класа. Обертан също е добър футболист. Индивидуалностите обаче не печелят мачовете, а колективът. Сега ни предстои сблъсък с друг добър съперник - Брьондби”, допълни още Карийо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти