Левски отхвърли сръбски защитник

Левски отхвърли сръбски защитник

Щабът на Левски е отхвърлил сръбски централен защитник. Той е отговарял на профила футболист, търсен от “сините” - новият да бъде висок и да играе по-силно с левия крак. От „Герена" не са се отказали от идеята да привлекат аржентинския бранител Николас Горосито, който е собственост на испанския Хетафе. Този тим си спечели промоция за Примера Дивисион, а защитникът помогна това да се случи - през миналата кампания изигра 22 мача, в които вкара 1 гол.

Договорът му с клуба е до лятото на 2018 година, което значи, че “сините” ще трябва да платят трансферна сума за него. Преди да облече екипа на Хетафе, Горосито има шест сезона в Слован Братислава. В словашкия тим Николас може да се похвали с две титли (2012/13, 2013/14), една купа (2012/13) и една Суперкупа на страната (2014/15). Защитникът е роден на 17 август 1988 година, висок е 186 сантиметра и тежи 83 килограма.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти