Вячеслав Грозни вариант за нов треньор на Левски

Вячеслав Грозни вариант за нов треньор на Левски

Един от вечните варианти за нов треньор в последните години на „Герена“ Вячеслав Грозни отново е актуален. „Меридиан Мач“ твърди, че "сините" вече са осъществили контакт с украинския специалист, за да разберат какви са условията му. Те са искали да знаят дали той има желание да поеме отбора, какви биха били финансовите му претенции, както и дали е склонен да работи с настоящата селекция.

Какво е отговорил самият Грозни не е ясно, но е факт, че през годините той доста пъти бе спряган за нов треньор на „Герена“. Веднъж той дори дойде до София и наистина бе близо да поеме Левски. Неведнъж и два пъти пък самият Грозни е споделял, че някой ден отново ще води „сините“, така че желание едва ли му липсва.
 
Треньор на Левски обаче на този етап продължава да бъде Николай Митов. Грозни пък не е единственият специалист, с когото „сините“ са разговаряли, така че такъв ход далеч не е сигурен.
 


За последно Грозни води Динамо (Тбилиси). С предния му престой в Левски пък са свързани доста положителни емоции сред феновете на отбора, тъй като по негово време отборът играеше отличен футбол. Раздор с играчите и Андрей Желязков обаче доведе до освобождаването му от „Герена“.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти