Контузия в глезена мъчи Мапуку

Контузия в глезена мъчи Мапуку

Нападателят на Левски Жуниор Мапуку е получил контузия в глезена по време на проверката с Локомотив (София) в неделя (3:0). Това подлага под сериозна въпросителна участието му в двубоя срещу Витоша (Бистрица). “Сините” гостуват на новака в Първа лига в неделя от 17:30 часа на стадион “Васил Левски”. Проблемите за конгоанеца почти сигурно означават, че Бабатунде Адениджи ще попадне в групата за двубоя.

Жуниор Мапуку игра през първата част срещу столичните “железничари”, но не успя да се разпише. Това обаче направи нигериецът, който реализира две от попаденията в мрежата на “червено-черните”. Адениджи вкара два гола и в спаринга с аматьорския Спортист Своге (7:0).

Французинът Габриел Обертан и холандецът Жерсон Кабрал тренираха вчера на облекчен режим. на двамата им бяха спестени по-тежките натоварвания. Обертан получи лека травма в коляното срещу Локо (София). Очакванията са той и Кабрал да са готови за неделния мач. Добрата новина за Делио Роси е, че на пълни обороти вече тренира чешкият централен защитник Давид Яблонски, който с 6-те си гола е водещ голмайстор на тима в Първа лига.

“Тема Спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти