Предстои среща на върха в Левски след издънката

Предстои среща на върха в Левски след издънката

Новоназначеният като главен мениджър и координатор на спортно-техническата част в Левски Асен Букарев, не бе никак доволен от равенството 0:0 с Витоша (Бистрица)

"Нямахме ден. Много слаб мач за Левски и не успяхме да разбием добре организираната защита на Витоша Бистрица. Нямам обяснение. Нищо от това, което се прави днес, не сме го тренирали. Дали е имало подценяване? Да се надяваме, че не. Доста лежерно бе темпото на игра. Това трябва да е в главата на Делио Роси, какъв е изходът. Левски трябва да изглежда коренно различно във всяко отношение. Утре имаме среща с Русев и ще говорим на дълго и широко по темата и ще представя своите виждания за случващото се напоследък. Нищо фатално не е станало. Трябва да се вземат мерки да играем по-бързо, атрактивно и резултатно. Не ми е в стила да соча виновници, особено пред медиите. Всички сме виновни, вероятно. Няма лесни мачове. Изпуснахме дузпа. Няма шанс да обявиш някой за лесен съперник. Никога не ми е било лесно. За жалост стартът е е труден. Няма да се обвиняваме. Ще се опитаме да подобрим ситуацията. Ще видим с какво разполагаме и как да излезем от това положение. Факт е, че Лудогорец води с много вече. Няма нищо фатално освен смъртта“, завърши Букарев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти