Спас Русев към играчите: Това е срамно!

Спас Русев към играчите: Това е срамно!

Собственикът на Левски Спас Русев е крайно разочарован от сензационната издънка на "сините", които завършиха 0:0 срещу пълния аутсайдер в шампионата Витоша (Бистрица) в мач 16-ия кръг на Първа лига. Човек номер едно на стадион "Георги Аспарухов" чете конско на своите футболисти преди днешното занимание, научи Sportal.bg. "Това е срам! Срамно е да не може да биете отбор, чийто годишен бюджет е колкото този на Левски за един месец", заявил Русев на Габриел Обертан и компания в съблекалнята на "Герена".

Босът, който говорил около пет минути с футболистите, обявил, че иска играчите да се стегнат и да вземат всички мачове до края на календарната година, включително и този за Купата на България срещу Дунав в Русе.

Витоша Бистрица - Левски 0:0@@@Както е известно, 26-кратните шампиони на България вече изостават на десет точки от Лудогорец и на шест от ЦСКА-София след първите 16 мача от първенството.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти