Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Треньор на Левски никога няма да забрави хореографията на феновете срещу ЦСКА-София (видео)

Треньор на Левски никога няма да забрави хореографията на феновете срещу ЦСКА-София (видео)

Кондиционният треньор на Левски Матия Винченци обяви, че все още се сеща за хореографията на сините фенове срещу ЦСКА-София. Италианецът даде интервю пред телевизията на Левски, в което разкри как се е озовал на “Герена” и за впечатленията му от синия клуб.

“Чувствам се много добре в Левски. Това е един много организиран клуб, работят много професионалисти. Нормално е в този период футболистите да работят. Натоварванията са по-специфични, но са основни за работата ни нататък. Не им харесва тази работа, но правят всичко с готовност. Доволен съм от работата им през тези дни. В България има пауза от 20 дни, в която трябва да възстановим енергията и след това се налага по-интензивна физическа подготовка, за да възстановим параметрите”, каза Винченци по повод досегашната подготовка на тима.

“Работил съм в Италия в професионален футболен клуб, където съм преминал през всички нива - от Серия С до Серия А. Имах възможността да работя с много треньори. Мисля, че са 15. Това лято получих обаждане от г-н Роси и сега сме тук, в Левски, за да дадем най-доброто от себе си.

Знаех, че Левски е голям клуб. Един от най-важните в България. Чувствах се много ентусиазиран да работя в клуб, който има много голяма история. И, естествено, да работя с Делио Роси - голям специалист, с много голям тактически багаж. Вижда се, че е сериозен човек. Човек, който вярва в работата си. Не обещава, но показва, че иска да работи и да постигне резултатите, които да зарадват всички.

Това, че съм имал щастието да стигна до Левски, означава, че съм работил. Искам да се подобрявам още и се надявам това да стане с Левски. Трябва да кажа, че Левски успя да подобри много неща. Има технически средства, които са авангард в тази наука и работим с тях. Преструктурираме залата за физическа подготовка. Щастливи сме и благодарни на клуба, който е предразположен да подобрява работата, която е от моята компетенци”, допълни помощникът на Делио Роси, който в заключение не скри възхищението си от публиката на тима.

“Все още в главата ми е прекрасната хореография в дербито с ЦСКА-София. Публиката е много ентусиазирана. Всяка седмица следва отбора. Много ми харесва да слушам как публиката пее до последната минута и бих искал да ги виждам все повече и повече”, завърши Винченци.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти