Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Днес Левски ще изиграе първата си контрола в Малта

Днес Левски ще изиграе първата си контрола в Малта

Днес Левски ще изиграе първата си контрола в Малта. "Сините" ще се изправят срещу местния Хибърниънс от 19:30 часа, а проверката ще се състои на националния стадион "Та'Кали". Малтийците заемат 5-ата позиция в местния шампионат, като са на девет точки от първата позиция. В проверката Делио Роси ще даде шанс на двете нови попълнения в тима да запишат дебют със синята фланелка - за Аймен Белаид това ще е повторен, докато за Станислав Костов ще е неофициалният му първи мач за Левски. Италианският специалист е решил да гласува доверие и на част от юношите, които се готвят с отбора.
Левски замина за Малта@@@ 

Двубоят ще е част от надпреварата "Валета 2018", в която сините ще изиграят три мача. Следваща та среща на възпитаниците на Делио Роси ще е на 21 януари (б.а. - неделя) срещу австрийския Волфсбергер, а четири дни по-късно ще се изправят срещу лидера в Малта - Балзан. По програма сините трябва да изиграят пет контроли на малтийска земя. Варианти за противници са австрийските Флоридсдорфер и Капфенбергер, както и чешкият Яблонец.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички