Стотици изпратиха Павел Панов, легенди на ЦСКА дойдоха да се поклонят пред големия футболист на Левски (видео)

Стотици хора дойдоха днес на поклонението на Павел Панов! Легендата на Левски и България почина на 67-годишна възраст, а днес бе изпратен от много бивши съотборници, съперници, футболни деятели и фенове на Левски.

Стотици изпратиха Павел Панов@@@На поклонението присъстваха юношата и легенда на ЦСКА Емил Костадинов, Борислав Михайлов, Наско Сираков, синът на Гунди Андрей Аспарухов, който е женен за дъщерята на Павел Панов, Стефан Павлов, Георги Цветков, Пламен Николов, Кирил Ивков, Даниел Боримиров, Божидар Искренов-Гибона, Иван Вуцов, Николай Илиев, Валентин Михов - бивш футболист и президент на ЦСКА, Сашо Костов, Цветан Веселинов-Меци, Бончо Генчев, националният селекционер Петър Хубчев, Величка Маркова - Лита, която е съпругата на Гунди, Добромир Жечев, Геле Станков, Емо Спасов, Томас Лафчис, Емил Велев, Чавдар Цветков, Вили Вуцов, Руслан Вуцов и много други.

Стотици изпратиха Павел Панов@@@Треньор номер едно на България Станимир Стоилов, който нямаше как да присъства, тъй като е в Португалия, изпрати специален венец. Ръководството на Локомотив (София) също изпрати венец, такъв имаше от БФС, от Борислав Михайлов, от Министерството на спорта, от феновете на Левски и още много други.

Стотици изпратиха Павел Панов@@@
Стотици изпратиха Павел Панов@@@

Стотици изпратиха Павел Панов@@@Екипът на Sportal.bg изказва съболезнования на роднините и близките на големия български футболист!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти