Зума: Благодаря на Бог, че имах възможността да играя с Панов

Зума: Благодаря на Бог, че имах възможността да играя с Панов

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев бе много разстроен от загубата на своя приятел и съотборник в националния отбор Павел Панов.

Легендата на Левски си отиде на 67 години в неделя и ще бъде изпратен днес на траурна церемония в Централни гробища в София.

"Просто нямам думи да ви опиша колко ми е мъчно за Павката. Чувствах го повече от приятел. Седем години бяхме заедно в националния отбор. Не съм убеден дали отново България ще има футболист, който съчетава едновременно изключителен талант, интелект и скромност”, сподели Бонев, цитиран от marica.bg и добави: "За съжаление, у нас оценяваме някой чак когато го изгубим. И затова способните хора все повече оредяват или пък хващат пътя за чужбина. Благодарен съм на Бог, че имах възможността да играя заедно с големия човек и приятел Павел Панов."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти