Левски обеща най-голямото футболно зрелище, ще играе срещу световен колос в България

Левски обеща най-голямото футболно зрелище, ще играе срещу световен колос в България

Левски ще се изправи срещу един от световните футболни колоси в контрола, която ще се проведе на 19 август, от 19.45 часа на стадион "Васил Левски". Името на клуба не се споменава, но ето какво пишат сините на своя официален сайт:

"Станете част от най-голямото футболно зрелище в България! На 19 август, от 19:45 часа на стадион „Васил Левски“, ПФК Левски ще се изправи срещу един от най-големите футболни клубове в света, за да почете подобаващо 75-годишнината от рождението на легендарния нападател на сините Георги Аспарухов-Гунди.

Българската публика ще има уникалната възможност да посрещне световните футболни звезди за първи път на наш терен, където те ще играят в приятелски двубой срещу състава на Левски. Името на мистериозния съперник на "сините" ще бъде разкрито официално на 4 май в София, по време на мача Левски - „Ботев“ Пловдив на стадион „Георги Аспарухов“, рождената дата на идола на „синята“ агитка.

„75 години Георги Аспарухов“ обещава да бъде не само приятелска среща, а и незабравим футболен спектакъл за цяла България. Пригответе се за изключително събитие с наелектризираща празнична атмосфера и оспорвана игра, което ще остане в историята като един от най-запомнящите се футболни сблъсъци – достоен начин да почетем заедно вечната "синя" деветка Гунди. Всички заедно на 19 август!

Събитието „75 години Георги Аспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и онлайн.  Цена на билетите: от 19,14 до 194,30 лева. За първи път се предвижда и специален семеен пакет: 2 билета за възрастни и 1 билет за дете (до 16 год) за Сектор Г."

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти