Ето срещу кой световен гранд излиза Левски в звездния мач за Гунди

Ето срещу кой световен гранд излиза Левски в звездния мач за Гунди

Левски ще се изправи срещу един от световните футболни колоси в приятелска среща, която ще се играе на 19 август на Националния стадион "Васил Левски". Sportal.bg успя да разбере името на въпросния клуб, което за момента се пази в тайна от "сините".

По информация на нашата медия става въпрос за аржентинския гранд Бока Хуниорс, който е приел да гостува в София за 75 години от рождението на "синята" икона Георги Аспарухов. Двата клуба са постигнали принципна договорка помежду си, като остава само да се уточнят финални детайли. Припомняме, че в тима от Буенос Айрес играе бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Ювентус Карлос Тевес.
Левски загуби от Лудогорец с 0:1 - част II@@@
Вариант за контролния мач е бил и английският шампион Манчестър Сити, научи още Sportal.bg. Клубът от "Етихад Стейдиъм" обаче е поискал 600 000 евро от Левски, за да пристигне в България, и възможността е пропаднала.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти