Тежко ранена полицайка от бомба на Сектор "Б"

Тежко ранена полицайка от бомба на Сектор "Б"

С изключително неприятен инцидент беше белязано поредното дерби между ЦСКА-София и Левски на стадион "Васил Левски". Тежко ранена беше една от служителките на реда, която отговаряше за сигурността пред Сектор "Б". Тя беше ударена от една от бомбичките, които бяха хвърлени от ултрасите на "сините" в началото на второто полувреме, като цялата беше обляна в кръв. Взривът беше при тунела на първи вход за блок 13, 14 и 15, който се намира между Сектор "Б" и Сектор "А".

Моментално жената с униформа беше изнесена от няколко свои колеги и откарана с Бърза помощ, където претърпя спешна операция на окото.

Епизод 3: ЦСКА-София - Левски@@@За голямо съжаление за пореден път двубоят, който трябва да бъде футболен празник на България, е белязан от изключително тежки и неприятни инциденти, които само по чудо не водят до трагичен край.
Епизод 3: ЦСКА-София - Левски@@@
Снимки: Булфото

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти