Делио Роси: Ние сме странен, но жив отбор

Наставникът на Левски Делио Роси беше доволен от представянето на футболистите му през второто полувреме при равенството 2:2 срещу ЦСКА-София, след като тимът му губеше с 0:2 на почивката, а накрая изпусна и победата.

"Започнахме с четирима нападатели, като един от халфовете също се включваше и нямахме полузащитници. Оставихме халфовата линия за ЦСКА, където доминираха, но след това коригирахме нещата и нашият отбор започна да играе както знае.

Влизането на Прохазка ни помогна да възстановим баланса в халфовата линия. Преди това само Тиам оставаше да помага назад, Нашименто ходеше напред, а крайните ни защитници се включваха и оставаха доста пространства. Бяха тактически грешките.

Миналият мач бяхме по-добре балансирани на терена, като отнемахме топката и бяхме подредени, а този път през първото полувреме не беше така", сподели Роси.

След края на мача всичко е свършило. По време на мача горя в играта, като понякога не съм съгласен с рефера, но не е лесно и на съдията. Аз изпитвам трудности дори, когато водя двустранни игри, но когато свърши мача, всичко е минало. Не мога да коментира дали спечелихме една или загубихме три точки, тъй като веднага допуснахме гол в нашата врата. Изиграхме две коренно различни полувреме. А ко бяхме по-балансирани от самото начало, можеше да победим.

Ние сме странен отбор, но сме жив отбор. Преди мача за Купата на България ще мислим за Верея, след което ще мислим за Купата", допълни Роси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички