Делио Роси: Гоним задължителна победа срещу Черно море, клубът ще реши бъдещето ми

Старши треньорът на Левски Делио Роси бе категоричен, че тимът му трябва да излезе спокоен в предстоящия този четвъртък ключов бараж с Черно море за класиране в Лига Европа. "Сините" надиграха с 2:0 като гост Верея тази вечер и си осигуриха не само третото място, но и директен сблъсък с "моряците" за изява на сцената на Стария континент. Италианският специалист потвърди важността на двубоя на "Герена", но отказа да коментира дали изходът от него е пряко свързан с бъдещето му начело на 26-кратния шампион на България.

"Ние трябваше задължително да победим днес, за да си подсигурим третото място и да се борим за Европа, каквато е нашата цел. Бяхме твърде прибързани през първата част. Създадохме няколко положения преди почивката, но не успяхме да реализираме. След финала за Купата на България ни се случиха много неприятни неща, но ние показахме, че можем да реагираме", коментира след срещата Роси.
Верея - Левски@@@"Трябва да играем по-добре от Черно море, за да спечелим. Нервността и страхът не водят до победа. Ние трябва да излезем срещу противника спокойни и да изиграем срещата по най-добрия начин. Със сигурност двубоят е много важен, но крайната оценка за моята работа ще я даде клубното ръководство", допълни още италианският специалист, който е подложен на сериозен натиск след незадоволителния сезон.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти