Вутов: Трябва да отмием черното петно от нашата история

Полузащитникът на Левски Антонио Вутов завърши на второ място сред най-добрите млади футболисти в родното първенство, отстъпвайки на Кирил Десподов от ЦСКА-София в днешната церемония “Футболист на футболистите”. Играчът на “сините” коментира предстоящия бараж с Черно море за класиране в Лига Европа, като сподели и мнението си за сезона, който Левски ще изпрати в четвъртък.
Футболист на футболистите@@@
“Ще имаме нужда от феновете и ще направим всичко възможно да победим Черно море. Не бих казал, че има напрежение, но трябва да бъдем внимателни, защото видяхме, че всеки един отбор може да вземе нещо. Трябва да покажем хладнокръвие и нашата си игра. Изиграхме няколко мача след финала и си върнахме увереността. Надявам се да победим и да измием това черно петно от историята на клуба. За мен и за отбора сезонът не беше толкова успешен. Загубихме финала за Купата и не успяхме да се борим за титлата. За младите е най-важно постоянството", каза Вутов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти