Герой от САЩ'94: Левски не трябва да има проблеми с Вадуц

Герой от САЩ'94: Левски не трябва да има проблеми с Вадуц

Легендарният голмайстор на Славия Петър Александров, който има кратък, но много успешен престой в Левски в средата на 90-те, коментира предстоящия съперник на “сините” в първия квалификационен кръг на Лига Европа. 26-кратният шампион на България ще срещне Вадуц (Лихтенщайн), който играе във второто ниво на швейцарския футбол. Както е известно, Александров има чудесен поглед върху футбола в страната, след като от години живее и работи там.

“Вадуц играе във второто ниво на швейцарския футбол. Разполага с добри чужденци, но не вярвам Левски да има проблеми с този съперник”, коментира пред “БНР” Александров, който направи изключително успешна кариера в Швейцария като играч на Аарау, Ксамакс и Люцерн.

34 Тренировка на Левски

Героят от САЩ’94 се изказа положително и за едно от новите попълнения на “Герена” - Давиде Мариани, който пристигна като свободен агент от швейцарския Лугано. “Мариани направи два нелоши сезона с Лугано. Има качества и вярвам, че в Левски ще ги развие. Със сигурност фактът, че говори италиански, ще му помогне в комуникацията с Делио Роси”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти