От Левски се издължиха на играчите преди мача с Вадуц

От Левски се издължиха на играчите преди мача с Вадуц

Футболистите на Левски са получили забавените си възнаграждения точно преди реванша с Вадуц, който спечелиха с 3:2 на “Герена” снощи, пишат колегите от “Тема спорт”. Така клубното ръководство спазило обещанието си, че ще се издължи на играчите до въпросната среща. Вчера около 14 часа всеки един от състезателите прибрал дължимото си от клуба.

Шефовете на “синия” клуб имали надежда, че това ще се отрази на настроението на тима преди важния мач. То било минорно след поражението с 0:1 преди седмица в Лихтенщайн. Според изданието и след него имало мрънкане за неполучени заплати, което било от страна на чужденците в състава.

149 Левски - Вадуц

Това било първият случай от много време насам, в което в Левски се заговорило за забавени плащания и затова собственикът Спас Русев през последните дни бил постоянно в клубните офиси, се допълва в информацията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички