Павел Колев отказва на Левски?

Павел Колев отказва на Левски?

Павел Колев най-вероятно ще отхвърли предложението на Левски и няма да заеме поста изпълнителен директор в клуба, пише "Тема Спорт" в днешния си брой. Почти сигурно той ще предпочете да остане на работа в БФС. Това са доверили източници от футболната централа.

Колев, който в момента е заместник изпълнителен директор на БФС, не може да се пребори за достатъчно правомощия като оперативен ръководител на "сините". Разминаванията му със собственика на клуба Спас Русев са относно статута на някои от сега действащите кадри на "Герена". Основен от тях е Красимир Иванов, за когото бе обявено понижение във финансов директор. Той обаче явно ще остане на сегашния си пост. Вторият проблемен е главният скаут Кирил Вангелов, който се оказа много близък на Спас Русев, твърди изданието.

Ако Павел Колев все пак размисли в оставащите дни до Нова година и реши да започне в Левски, ще стартира с уволнения още в първия си ден. На този етап обаче той предпочита да остане на работа в БФС.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти