Спас Русев: Делио Роси е най-голямата ми грешка, взех го по визитна картичка

Спас Русев: Делио Роси е най-голямата ми грешка, взех го по визитна картичка

Собственикът на Левски Спас Русев разкри коя е най-голямата му грешка в клуба и сподели убеждението си, че Левски не е в най-лошо финансово състояние от клубовете в България. Русев призна, че е водил разговори със Станимир Стоилов и Наско Сираков за завръщането им в отбора.

“Делио Роси е най-голямата ми грешка в Левски. Футболистите, които успяхме да привлечем, бяха добри и имаха качествата да вдигнат нивото. Треньорът се оказа грешка, защото го избрах по визитна картичка. Много е важно да знаеш какъв е характерът на човека. Характерът на Делио Роси е в основата на това изгубено време. Само умения във футбола на са достатъчни. Той не успя да изгради контакт с футболисти. Изпълнителният директор смени треньора с Дерменджиев. Убеден съм, че Павел Колев взе правилното решение. Бях информиран. В днешно време хората трябва да бъдат информирани”, започна Русев за "Нова".

“Павел Колев има абсолютната власт във вземането на решения. В момента има съвместна работа между старото ръководство и новия управителен съвет с цел предоставяне на максимална информация и запознаване със състоянието на клуба. Левски е най-дискутираният клуб по отношение финансовото състояние. Винаги се знае какво е състоянието на клуба. Готов съм да се обзаложа, че Левски не е в най-лошо финансово състояние”, допълни босът.

"Направих опит да върна Мъри Стоилов. Имах и няколко срещи с Наско Сираков. За съжаление и феновете, и легендите не са обединени в една мисъл. Един от основните проблеми са самите левскари. Тръгвам си от Левски с положителни емоции. Въпреки тежките и драматични моменти, аз срещнах страхотни хора. Не искам да ме помнят с лошо", завърши Русев.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти