Павел Колев: Не очаквам изненади на 6-и март, Левски ще има един нов собственик

Павел Колев бе част от делегацията на Левски, която днес поднесе венци и цветя на паметника на Васил Левски по случай 146-ата годишнина от кончината на Апостола на Свободата. След спазването на традицията Павел Колев отговори на важни въпроси, свързани със случващото се в “синия” клуб.

"Това е една колкото значима, толкова и тъжна дата в историята на България. За футболен клуб Левски това е по-специална дата, защото почитаме нашия патрон. В този ден си препрочитам какво се е случило с Левски. Това е показателно за начина, по който българите разсъждаваме. Хубаво е да си даваме сметка както за добрите ни страни, така и за недостатъците и да работим върху тяхното отстраняване. Надявам се нещата да се успокоят спортно-технически. Ясно е, че имаме проблеми. Няма забавени заплати, футболистите са получили всичко, което трябва да получат", започна Колев.

"Работим по изчистването на задълженията и преструктурирането на Левски. От новия сезон трябва да заработи една администрация в пълен капацитет.  Възможно е да привлечем нови играчи. Водим разговори, но е сложна ситуацията. Левски не е склонен в момента да инвестира много средства във футболист, който не е проучен внимателно. Ще направим трансфер, само ако сме сигурни, че футболистът ще ни помогне. Надявам се проблемът с лицензирането да се разреши преди 28 февруари. Не е стриктна толкова датата. По-скоро трябва да покажем добра воля в плащанията. До този момент сме изчистили всички задължения. Остана само да се справим с най-голямото, което влиза в лиценза на УЕФА. Със Станислав Манолев се познавам много добре. Истината е, че говорихме. Той самият го призна. Аз с него се бях разбрал какви са условията на Левски", допълни изпълнителният директор.

"Той изрази неудовлетворение от някои от тях. Бях категоричен, че няма да ги променим по редица причини. Левски трябва да работи в перспектива няколко години напред. Идеята беше Манолев да се пребори за това, което трябваше да му се случи. Очевидно Лудогорец му е приложил по-добри условия. На първо място трябва да го има Левски като футболен клуб, а след това ще мислим за конкуренция. Не очаквам да има изненади на 6-и март, очаквам да има нов собственик. Не мисля, че ще бъдат трима", каза още главният човек в Левски.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти