Дерменджиев привиква Кабрал на разговор

Дерменджиев привиква Кабрал на разговор

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев ще привика на разговор крилото Жерсон Кабрал. Причината е, че формата на холандеца падна драстично. В последните два двубоя 28-годишният футболист е неузнаваем. Той бе един от най-слабите на терена в домакинството на Лудогорец (0:2) и при гостуването на Верея (4:3).

В последния двубой Жерсон бе и първият заменен. Той напусна игра в 58-ата минута, като неговото място на десния фланг на атаката зае дебютантът Еркебулан Сейдахмет. Кабрал е важна част от състава този сезон. Той има на сметката си 8 гола и седем асистенции. По-полезни от него са били единствено Станислав Костов (19 гола) и Давиде Мариани (9 гола и 8 асистенции). Дерменджиев ще иска да разбере на какво се дължи фактът, че Кабрал демонстрира сериозно отстъпление от показаното през есенния полусезон, както и от първите срещи през пролетта.

Една от причините може да е, че договорът на играча изтича през лятото. През тази и следващата седмица ще бъдат водени разговори с него и агента му за удължаване на споразумението. Малко вероятно е обаче той да остане през следващия сезон, защото "сините" няма как да му предложат увеличение на заплатата. Напротив, те може да поискат тя да бъде намалена.

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти