Гледай на живо

Празненствата във Велико Търново за 100-годишнината на Етър започват с демонстративен женски мач срещу полския Медик

Павел Колев: Безобразни грешки на съдията в двете посоки, искахме минута мълчание, но...

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че реферът Станислав Тодоров и помощниците му са направили безобразни грешки в двете посоки на мача с ЦСКА-София (0:0). Той разкри, че е било отказано да има минута мълчание преди мача в памет на легендата Александър Костов, който почина на 81 години в началото на седмицата.

"Няма да влизаме в дискусия. Искахме да има минута мълчание, но не се получи. Това вероятно е част от българската футболна култура. Не искам да влизам в детайли. По-добре да не задълбаваме тази тема. Мисля, че феновете в Сектор "Б" го почетоха достатъчно, ние също през седмицата. Това е най-малкият проблем", сподели Колев, който продължи своя коментар.

"Нас не ни интересува за кой е добре това равенство, но не е добре нито за нас, нито за ЦСКА. Тежък и равностоен мач с много напрежение. Хубава атмосфера по трибуните, аз очаквах да видя повече хора, но за съжаление нямаше толкова, колкото на всички ни се иска. Справедливо равенство, въпреки че от гледна точка на съдийските отсъждания бяха извършени безобразия и в двете посоки. Това обаче го оставям на други хора да го коментират. От това, което видях от ЦСКА, имат основания да са бесни, ние също. Така видях аз нещата, но е хубаво да гледам записа. Но имаше и от главния съдия и от неговите помощници безобразни грешки. Не искам да коментирам детайли или ситуации. Това не е моя работа. Вие ще направите анализи. Повтарям, и двете страни имат основателни причини да негодуват за неотсъдени неща в тяхна полза", каза Колев.

50 ЦСКА-София - Левски 0:0

Заради многото млади играчи се очаквало "сините" да загубят. "Едва ли феновете на Левски са очаквали да загубим. Ние днес можехме и да спечелим, имахме своите ситуации. Едната на Костов, когато удари гредата, а другата на Мариани, който при по-хубав удар можеше да донесе победата в края. Същото се отнася и за ЦСКА.

Има няколко хубави неща. Станислав Иванов игра трети пореден мач титуляр. Мисля, че с всеки мач вдига нивото. Илия Юруков, който е откритие, въпреки че съм го гледал доста и знаех, че е готов да играе титуляр в първия отбор. Той го показва тези мачове, които изигра дотук. Липсват ни футболисти това е вярно, контузени са Седрик Унтонджи и Еркебулан Сейдахмет. Това обаче дава възможност на млади играчи да се извяват. За съжаление, Диян Иванов се контузи и не успя да играе. Това принуди треньора да прави пак неспецифични промени в постройката на защитата. Все пак трябва да повторя, че сме много далеч от това, което трябва Левски да изглежда. Мартин Петков също се включи да много добре и преди и сега. Това момче мисля си, че скоро ще започне да получава повече минути", допълни директорът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти