Станислав Иванов: Трябва да съжаляваме

Младият нападател на Левски Станислав Иванов, който в трети пореден мач беше титуляр, коментира равенството 0:0 с ЦСКА-София от 4-ия кръг на плейофите на Първа лига.

"Имахме няколко добри възможности, в които можехме да отбележим гол. Според мен трябва да съжаляваме, че не успяхме. Както треньорът каза, щом не сме успели, значи има някаква причина. Трябва да работим над завършващия удар. На Станислав Костов положението беше чисто, нямахме късмет. Играем мач за мач. Всеки двубой играем за победа. В края на първенството ще видим кой е шампион. Сега е рано да се каже кой на кого е направил услуга. Най-важното е лятото да изградим един отбор, който всяка година да се бори за титлата. Ние сме Левски и всеки мач излизаме за победа. Треньорите трябва да кажат дали съм готов за титуляр. Политиката на клуба е такава, че да се дава шанс на юношите, а всеки един от нас, който получи шанс се раздава на 100, трябва да се възползва от него. Това е много хубаво за нас, че ни дават шанс", сподели Иванов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти