Спортният директор на Левски пристигна при "сините"

Спортният директор на Левски пристигна при "сините"

Спортният директор на Левски Ивайло Петков пристигна в Австрия, научи Sportal.bg. Бившият национал летя от София за Виена, след което тръгна към Фюген, където са настанени столичани. Петков ще наблюдава на живо контролата с Ред Бул Брагантино, която стартира днес в 18:00 часа българско време. Той със сигурност ще остане при тима още няколко дни, за да гледа на живо и престижната проверка със Зенит (Санкт Петербург), която ще се проведе на 25 юни. Веднага след това спортният директор, който работи по селекцията, ще се завърне в България. През тези няколко дни Петков ще има и за първи път възможност да се запознае с играчите и служителите от щаба, които не познава.

Както е известно, след неговото пристигане в Левски "сините" обявиха три трансфера, но Петър Хубчев се надява поне още трима нови футболисти да бъдат привлечени преди старта на сезона. На този етап приоритет е централен нападател, като желанието на Хубси е да пристигнат двама играчи на този пост.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти