Костов: Благодарение на мен не вкарахме повече

Нападателят на Левски Станислав Костов не успя да се разпише при разгромната победа с 4:1 над Дунав в първия кръг на Еfbet лигата. Той имаше своите възможности и уцели две греди. След срещата той призна, че не е в оптимална форма и играе на инжекции, а бе и леко самокритичен, че заради него тимът му не е успял да спечели и по-убедително.

“Страхотно е да бъдеш на терена, особено когато играеш за Левски. Важното е, че победихме. Доста пропуски направих, всеки изпуска и аз съм човек. Дано в следващия мач да отбележа. Конкуренцията в атака не ме притеснява. Всеки се бори и тренира и по-добрият ще играе. Всичко ще се види на терена. Сега предстои важен мач с Ружомберок. Ще се възстановим и ще се подготвим. Имаме добра преднина, надявам се да продължим”, заяви Костов.

“Вижда се, че не съм много добре. Продължавам да играя на инжекции, може би си пролича днес. Вярвам, че скоро ще се оправя и ще покажа какво мога. Благодарение на мен не паднаха повече голове. Важното е, че играем добре и дано бележим повече”, допълни голаджията.

Той бе попитан каква е разликата при новия треньор Петър Хубчев и заяви, че той е променил доста неща в отбора.

“Всеки треньор си има собствено виждане и променя отбора по свой начин. Вижда се, че има положителна промяна, дано тя да продължи. Аз съм щастлив че хората ме оценяват, това ме кара да продължавам да се трудя. Искам да покажа, че миналия сезон не е случайност. 24 гола няма как да са случайност. Дано и другите да вкарват, да играем по-добре и Левски да печели”, завърши Костов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти