Рожденикът Живко Миланов: Няма време за празнуване

Капитанът на Левски Живко Миланов днес навърши 35 години. съотборниците пък му направиха отличен подарък с победата с 4:1 над Дунав. Той обаче заяви след мача, че няма време за празнуване, а всички мисли са насочени към реванша с Ружомберок в Лига Европа.

“Благодаря на момчетата за тази изразителна победа. Има още какво да се желае, мисля, че не сме в оптимална форма. Теренът бе доста тежък, цял ден валеше, имаше и локви на места. Получи се една хубава победа. На 35 години се чувствам добре засега, ще видим занапред. Няма време за почерпка. Най-важен е всеки следващ мач, забравяме рождени дни и победи и се насочваме директно към реванша с Ружомберок. Готови сме за този мач, но трябва да разберем, че той ще е по-труден от другия, защото нашите фенове няма да бъдат на стадиона. Много трудно се играе пред празни трибуни, но се надявам да излезем победители”, заяви Миланов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти