Паулиньо: Трябва да останем здраво стъпили на земята, защото нищо не ни е гарантирано

Паулиньо: Трябва да останем здраво стъпили на земята, защото нищо не ни е гарантирано

Бразилският нападател на Левски Паулиньо се надява да развие силното си начало на сезона с още много добри игри за "сините" през годината. Той се разписа и в двата официални мача на тима през настоящата кампания - при победата с 2:0 над Ружомберок в Словакия в първия мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа, както и при успеха с 4:1 над Дунав в Русе за първенство.

"Този старт е много важен за мен. Той е резултат от добрата работа по време на предсезонната подготовка. Надявам се да продължа така през целия сезон и да помогна на отбора ми да постигне целите си през тази година", заяви Паулиньо в интервю за бразилското издание "Тера".

Бразилецът коментира и предстоящия утре реванш срещу Ружомберок.

140 Дунав - Левски 1:4

"Направихме страхотен мач като гости и постигнахме добър резултат. Но знаем, че във футбола всичко е възможно и трябва да останем здраво стъпили на земята, защото нищо не ни е гарантирано. Трябва да се потрудим и да постигнем още една победа, за да се класираме напред без да допускаме никаква заплаха", заяви бразилецът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти