Треньорът на Ружомберок: Навремето бях фен на Левски (видео)

Наставникът на Ружомберок Ян Хаспра заяви, че смята Левски за доста по-голям клуб от неговия, но въпреки това словаците няма да се откажат да се борят със “сините” дори и след поражението с 0:2 като домакин. Специалистът дори разкри, че навремето е бил привърженик на “сините”.



“Идваме при един голям отбор. Навремето бях фен на този клуб. Вярно, че загубихме, но не трябва да униваме. Левски е доста по-голям клуб от нашия, но се случват и изненади. Нямаме проблеми с контузени, така че ще бъдем с всички налични играчи. Най-важното е да играем интелигентно, да се опитаме да вкараме гол. Предимство е, че няма да има публика на стадиона, защото ние сме свикнали да играем пред малко хора, така че за нас това не е проблем. Всеки трябва да даде всичко от себе си и така ще се стремим да победим. Ще се опитаме да удържим Левски, а в същото време да отбележим голове. Централният ни нападател ще играе последен мач за Ружомберок, защото след това ще премине в друг отбор”, каза Хаспра.

10 Пресконференция на Ружомберок преди мача с Левски
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти