Левски с Дени Алар срещу Ружомберок - вижте избраниците на Хубси

Левски с Дени Алар срещу Ружомберок - вижте избраниците на Хубси

Група от 19 футболисти определи старши треньорът на Левски Петър Хубчев за реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа срещу Ружомберок. Двубоят е в четвъртък, 18 юли от 19:30 часа на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов". Както е известно, "сините" имат преднина от два гола след победата с 2:0 в Словакия.

За първи път в групата попадна австрийският нападател Дени Алар, който от два дни тренира наравно с останалите си съотборници. Той няма нито една минута за клуба, но треньорът на столичани вече може да разчита на него. Освен него още четирима от новите футболисти - Милан Миятович, Янис Каргас, Франко Мазурек и Здравко Димитров. Единствено Асен Чандъров от летните попълнения, който все още не е дебютирал за 26-кратните шампиони, не е в групата.

 

53 Футболистите на Левски тренират преди мача с Ружомберок

"Сините" направиха своята последна тренировка преди двубоя със словашкия тим. Всички футболисти взеха участие в заниманието с изключение на подготвящите се по индивидуална програма Николай Михайлов и Холмар Ейолфсон.

 

Ето и цялата група на Левски:

Милан Миятович, Петър Иванов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Йоанис Каргас, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов, Франко Мазурек, Дени Алар, Мартин Д. Петков, Здравко Димитров

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти