Словаци вдигнаха нервите на Хубчев

Наставникът на Левски Петър Хубчев беше ядосан буквално минути преди последната тренировка на тима срещу Ружомберок от първия предварителен кръг на Лига Европа. Това се случи, след като словаците пристигнаха на стадион "Георги Аспарухов" доста по-рано от очакваното, а също така влязоха в тунела на стадиона, докато футболистите на "сините" се готвеха да излязат на помощния терен на "Герена". Бившият селекционер на България побесня от случилото се, като искаше обяснение от шефа на стадиона защо е било допуснато това неразбирателство.


Както е известно, тренировката официално е открита за 15 минути пред медии, след което е закрита. Хубси обаче нямаше как да направи тактическо занимание, след като противниците му седяха на входа на Сектор "В", докато чакат своята тренировка, която беше с начален час от 18:15 часа.

 

53 Футболистите на Левски тренират преди мача с Ружомберок

Това присъствие на словаците изнерви много "синия" треньор, който дори се развика на играчите му преди старта на заниманието. "Сините" имат преднина от два гола, тъй като спечелиха в Словакия с 2:0. Хубчев обаче иска пълна концентрация от своя състав, който няма да може да разчита на публиката си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти