Тим от Премиър лийг чака Левски в Лига Европа, ето всички съперници

Тим от Премиър лийг чака Левски в Лига Европа, ето всички съперници

УЕФА определи всички урни за жребия от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Много интересни отбори могат да се паднат на Левски, ако "сините" отстраният във втория кръг АЕК (Ларнака). Столичани попаднаха в група 3, където са непоставени.

155 Левски - Ружомберок 2:0

Най-опасен съперник за футболистите на Петър Хубчев изглежда седмия в Премиър лийг през последната кампания - Уулвърхамптън. "Вълците" трябва да се справят преди това с Крусейдърс във втория предварителен кръг. Мидтиланд с Божидар Краев, който вече трети сезон е в Дания, също е сред вариантите. Датчаните са носител на Купата и се включват направо в следващата фаза. Най-добър вариант изглежда един измежду Легия (Варшава) и финландците КуПс Куопио, които играят във втория кръг. Победителите измежду двойките Гент- Виторул и АЗ Алкмаар - Хенек са останалите евентуални съперници.

Жребият ще се тегли утре в 15:00 часа, а "сините" трябва да се справят с кипърския АЕК, за да играят в следващата фаза на турнира. Столичани гостуват този четвъртък в Кипър, а на 1 август са домакини, но отново пред празни трибуни, тъй като 26-кратните шампиони имат да изтърпят още един мач наказание.

Ето всички евентуални съперници на Левски за третия квалификационен кръг на Лига Европа:

Уулвърхамптън (Англия) - Крусейдърс (Северна Ирландия)

Легия (Варшава) - КуПс Куопио (Финландия)

Гент (Белгия) - Виторул (Румъния)

Мидтиланд (Дания)

АЗ Алкмаар (Холандия)- Хекен (Швеция)

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти