АЕК ще атакува Левски с преминал през Атлетико Мадрид

АЕК ще атакува Левски с преминал през Атлетико Мадрид

Кипърският национал Матия Шполярич ще бъде на разположение на АЕК Ларнака за срещите от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Левски.

Натурализираният сръбски атакуващ халф, който е ново попълнение в състава, пропусна началото на сезона в континенталния турнир, тъй като не беше готов физически за игра след трансфера си от Алки в началото на месеца.

"Шполярич ще бъде на линия. Има още две тренировки до мача, но смятам, че срещу Левски ще бъдем с най-доброто", коментира говорителят на клуба Кириакос Деметриу.

22-годишният Шполярич, който е преминал през школата на Атлетико Мадрид, записа 8 гола и 2 асистенции в 34 мача през миналия сезон.

Деметриу е оптимист за двубоите със "сините", първият от които е в четвъртък от 18.30 часа в Ларнака.

"Наясно сме, че нивото на трудност се вдига с всеки изминал кръг. Желанието ни е да стигнем възможно най-далеч. Имаме още много за подобряване в играта ни и работим здраво върху това. Искаме да постигнем добър резултат в първия мач в Ларнака. Реваншът в София ще бъде при закрити врати", каза Деметриу.

"Продължаваме и със селекцията. Не сме спрели да планираме възможностите за допълнително подсилване на състава. Във всеки един момент може да има развитие в тази посока", каза още той.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти