Звезди на Левски зарадваха десетки деца преди първия учебен ден (видео+галерия)

Капитанът на Левски Живко Миланов, младежкият национал Станислав Иванов и младият вратар на "сините" Петър Иванов се срещнаха с десетки свои малки привърженици, за да играят любимата си игра преди първия училищен звънец. " Ела заедно с твоето дете и му подари емоцията от това да играе рамо до рамо със своите любими играчи. Обещаваме достойна игра, безброй изненади и супер мотивация за новата учебна година", призоваха "сините" преди няколко дни.

30 Футболистите на Левски и Хубчев играят с деца, фенове на Левски

Така тази сутрин паркингът на магазин SPORT DEPOT Младост, се превърна в истинско футболно игрище, на което предвожданите от Петър Хубчев футболисти и техните най-малки фенове, премериха сили в зрелищна игра. Треньорът на "сините" и шефът на школата Йончо Арсов също бяха част от събитието. Тримата футболистите играха с малките левскарчета, които се надпреварваха да се снимат и да взимат автограф от тях.

30 Футболистите на Левски и Хубчев играят с деца, фенове на Левски

Миланов дори влезе в ролята на треньор, а в един момент нападателят Станислав Иванов стана вратар, отразявайки дузпи на децата. Капитанът Миланов и Арсов поздравиха децата, като им пожелаха една много успешна учебна година, която стартира в понеделник.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти