Задържаха още осем фенове на Левски

Задържаха още осем фенове на Левски
Общо осем фенове на Левски са били задържани след акция на СДВР през седмицата, съобщават колегите от "Труд". Причина за действията на полицията е непристойното поведение на част от синята агитка по време на мача със Славия на стадиона в "Овча купел" през септември. Тогава гостуващите привърженици, настанени в сектор "В", изпочупиха общо 863 седалки на полувремето.
Така общият брой на задържаните към момента нарасна до 23-ма души. Очакват се други четирима да се явят в полицията. Дванадесет от тях са с наложена глоба в размер на 1000 лева и две години забрана за посещение на спортни мероприятия. На четирима са наложени забрани за посещение за срок от две години и по 60 часа общественополезен труд, а друг е с наложена глоба от 1000 лева и една година забрана за посещение на спортни събития. Още един е предаден на Комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички