Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Бивш нападател на Левски: Изоставаме много от Лудогорец

Бивш нападател на Левски: Изоставаме много от Лудогорец

Бившият нападател на Левски Милан Коприваров коментира играта на водещите български отбори в първенството до момента. Според него титлата вече е решена и битката ще бъде за второто място.


"За Левски ще кажа или добро, или нищо. Не съм аз човекът, който ще дава оценки. Нямам нито това право, нито необходимият опит", започна Коприваров пред Канал 3.

“Мнението ми е, че Лудогорец още в средата на ноември дръпна с точките, което не е добре. Откъдето и да го погледнем “сините” изостават от разградчани. Не виждам как и през този сезон Левски ще може да се противопостави на шампионите.

ЦСКА постигна четири победи. Първенството е гъвкаво, точковата разлика между “червени”, “сини” и Локомотив (Пловдив) не е голяма. Не изключвам ЦСКА от битката за второто място, мисля че те с Левски са основен претендент за него”, каза още Коприваров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти