Кристиан Димитров отрече за Левски

Кристиан Димитров отрече за Левски

Считаният за сигурно попълнение на Левски от зимата Кристиан Димитров сензационно призна, че няма да премине при "сините".

"Опциите пред мен са или да остана в Ботев, или трансфер в чужбина", сподели Димитров.

Позицията му не се е променила от лятото насам, когато Петър Хубчев също настояваше да го вземе в състава си. Кристиан предпочиташе да има гаранции, че ще играе редовно и ще развива качествата си. Той е доволен и от това, че в партньорството си с Димитър Пиргов успява да вдигне нивото си.

22-годишният бранител се притеснява и от конкуренцията на "Герена". Холмар Ейолфсон и Нуно Рейш играят силно и той смята, че трудно ще може да ги измести от титулярния състав. Заедно със своите близки играчът е преценил, че за него към момента е най-важно да играе редовно и да израства без да  е притискан. Подобно нещо в Левски на никого на могат да гарантират. Високите изисквания съпътстват гранда, а публиката му несъмнено е най-взискателната в България.


Интересно е да се отбележи, че двама мениджъри са претендирали, че могат да представляват Кристиан Димитров. Самият той пък е категоричен, че няма агент.

При това положение на нещата на "Герена" ще трябва да се насочат към други варианти, ако искат да подсилят защитата си.

"Меридиан мач"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти