Славчев няма да ходи в Левски, остава в Карабах

Славчев няма да ходи в Левски, остава в Карабах

Левски е на път да се размине с халфа Симеон Славчев. 25-годишният национал е силно желан от треньора Петър Хубчев. На "Герена" се надяваха, че футболистът ще успее да скъса договора си с азербайджанския Карабах до края на годината и ще стане свободен агент. Засега обаче това няма да се случи. Поне това твърдят от клуба. "Българският халф на азербайджанския Карабах Симеон Славчев, който е в сферата на интерес на редица чуждестранни клубове, най-вероятно няма да напусне през зимата", обявиха от Карабах вчера.

Сайтът azerisport.com пък пише "Славчев в момента е зает с възстановяването си от контузия. Очаква се, че халфът ще има възможност да смени клубната си принадлежност през лятото. По-рано бе съобщено, че към него има интерес от българския Левски и от полския Лех (Познан), както и че една от вероятните му дестинации е друг клуб от родината му - Черно море. Явно обаче няма да се стигне до подобен ход сега".


От Левски искат и Тодор Неделев и Кристиан Димитров от Ботев (Пловдив), но последните информации са, че и те няма да дойдат на "Герена". Появиха се слухове и за интерес към защитника на ЦСКА-София Николай Бодуров, но и ветеранът едва ли ще избере да подпише със "сините", а освен това към него има интерес и от чужбина.

През зимата Левски ще привлече поне двама или трима нови футболисти. Приоритет е намирането на класен халф, както и бек а алтернатива на Живко Миланов и Иван Горанов. Може би ще се наложи привличане и на вратар, ако Николай Михайлов си тръгне от "Георги Аспарухов"

"Тема спорт"

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти