Станислав Иванов ще се оперира от херния

Станислав Иванов ще се оперира от херния

Крилото на Левски Станислав Иванов почти сигурно ще трябва да се оперира в близикте дни. Младежкият национал е с херния, заради която той е играл с болки в последните няколко мача на “сините”. Треньорът Петър Хубчев обаче продължи да залага на него въпреки всичко. Той го пусна като титуляр и в дербито с Локомотив (Пловдив) (0:0) вчера, но го замени в средата на второто полувреме. Най-вероятната причина е, че Стаси е получвствал болки, които не са му позволили да доиграе срещата докрай.


Левски имаше и други проблеми в нападение. Мачът със “Смърфовете” пропусна и нападателят Найджъл Робърта. Той бе със съотборниците си на “Лаута”, но изненадващо не попадна в групата. Хубчев разкри, че младокът е получил контузия на последната тренировка преди двубоя. “Пострада при единоборство на заниманието”, заяви наставникът.

Очаква се обаче и Робърта и Станислав Иванов да бъдат напълно готови за старта на зимната подготовка. От “Герена” още не са разкрили плановете си за нея.

“Тема спорт”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти